U bent hier

Dashboard - PocListener Server Architectuur

Het PocListener Dashboard geeft aan een beheerder het benodigde overzicht van het gebruik en de status van de PocListeners en aangesloten point-of-care apparaten. Een screenshot van het overview dashboard uit onze testomgeving is hiernaast als voorbeeld opgenomen. Goed beheer van de Point-Of-Care apparaten is met dit overzicht en de drill-down op een efficiënte en effectieve wijze vorm te geven.

De PocListener Server Architectuur bevat naast het PocDashboard ook Mirth-Connect. Mirth-Connect is een goede, op HL7 gebaseerde middle-ware oplossing voor de zorg. Hiermee kunnen tegen zeer lage kosten en op een effectieve wijze vele koppelingen worden gerealiseerd en beheerd.

De server architectuur wordt centraal op het laboratorium gerealiseerd en kan op vele manieren worden geïmplementeerd (zie ook PocListener overzicht).
Wij leveren bij onze PocListeners een voorbeeld installatie-instructie met de benodigde scripts, instellingen etc. voor een Synology NAS. Op eenvoudige wijze kan het daarmee ook geinstalleerd worden op bijvoorbeeld een QNAP NAS, Linux of Windows omgeving.

Door gebruik te maken van onder anderen de Open Source Projecten MySQL/MariaDB, Mirth-Connect en Grafana is de investering zeer beperkt. Bovendien hebben de genoemde projecten stuk voor stuk een sterke "community" die voor goed onderhoud zorgdragen. Wij leveren alle sources aan, zodat alle gewenste veranderingen zijn te realiseren. Natuurlijk zullen wij op alle gewenste manieren daarbij ondersteuning geven.