U bent hier

Fysio 2.0

Fysio 2.0 maakt het voor de fysiotherapeut mogelijk om in communicatie te gaan met de patiënten. Het bestaat uit 2 onderdelen, het verzenden van SMS berichten als herinnering aan een afspraak, tot het in communicatie gaan middels een beveiligde MijnFysio.nl website. Beide onderdelen zijn gekoppeld aan Intramed©.

Het verzenden van SMS berichten is de eerste opstap. Het toevoegen van de website speciaal voor de eigen patiënten, met het inzien van afspraken en aanmaken van wijzigingsverzoeken, nieuwsmogelijkheid, forum discussie etc. is de volgende stap.

SMS herinnering voor afspraken

SMS berichten als attentie voor een afspraak voor een behandeling, hebben bewezen het aantal “no-show” gevallen sterk te reduceren. Ook wordt deze extra service door de patiënten zeer op prijs gesteld.

Uitbreidbaar Portal voor patiënten met opvragen en wijzigen afspraken

Met MijnFysio.nl  kan de fysiotherapie praktijk in communicatie treden met de patiënten. De “gewone” website is over het algemeen meer gericht op het werven en informeren van potentiële patiënten, de MijnFysio.nl website is daarentegen gericht op de bestaande patiëntengroep.  Doel is het bieden van extra informatiediensten en verhogen van de door de patiënt ervaren service door de praktijk. Ook kan, door de selfservice bij bijvoorbeeld het verzetten van afspraken, de administratieve last worden verlaagd.

Het maken van de MijnFysio.nl website en het koppelen daarvan aan Intramed en de huidige website van de fysiotherapie praktijk is een grote stap. Het versterkt het imago van de praktijk verder en trekt de door te patiënt waar te nemen serviceverlening verder door.
Afhankelijk van de ambitie van de fysiotherapiepraktijk kunnen meer of minder functionaliteiten worden toegevoegd. In de standaard uitvoering worden in Intramed geregistreerde patiënten automatisch als gebruiker uitgenodigd voor MijnFysio.nl. Met hun patiëntnummer en een door hen zelf te kiezen paswoord heeft de patiënt toegang tot de website en “zijn/haar” beveiligde gegevens en afspraken. Als een gemaakte afspraak toch niet goed uitkomt, dan kan de patiënt kan met één klik op de afspraak een overzicht opvragen van de beschikbare tijden als alternatief. Een ander moment kan door de patiënt zelf worden gekozen en de wijziging wordt als aanvraag aan de praktijk gestuurd. De functionaliteiten hebben in de praktijk bewezen door de gebruikers zonder verdere ondersteuning te kunnen worden uitgevoerd.

Geen kosten per "tik"

U schaft eenmalig een licentie aan voor (een onderdeel van) Fysio 2.0 en het wordt op uw computers geinstalleerd, er worden geen servicekosten per "tik" in rekening gebracht.
Voor het verzenden van sms-berichten wordt een gsm-dongle gebruikt met een gsm-chip. Bij mobiele providers zijn zeer goedkope sms bundels te verkrijgen.

Op maat geleverd

Fysio 2.0 kan indien gewenst op uw specificaties op maat worden gemaakt.

Wij staan u graag te woord

Bij vragen of interesse neemt u alstublieft contact met ons op : contactpagina